Stel uw vraag

Hopelijk helpen we u op weg via onze veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen of krijgt u onvoldoende antwoord? Stel uw vraag dan via onderstaand contactformulier. We helpen u graag.

Bekijk onze 10 meestgestelde vragen

Uw vraag

Onderstaand formulier is bedoeld voor algemene vragen. De Raad voor de Kinderbescherming gaat via het formulier niet in op persoonlijke zaken.

Contactformulier

Maximaal 2500 tekens

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

De Raad voor de Kinderbescherming (RvdK) gebruikt uw gegevens alleen om uw vraag te beantwoorden. Wanneer uw vraag is afgehandeld worden uw gegevens vernietigd. Uw informatie wordt niet met derden gedeeld.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

De gevraagde gegevens zijn nodig voor het beantwoorden van uw vraag. De RvdK behandelt zaken in teams die verspreid zijn over Nederland. Wij vragen om uw woonplaats omdat we voor het beantwoorden van uw vraag moeten weten op welke locatie van de RvdK uw vraag van toepassing is.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

De RvdK gebruikt uw gegevens alleen om uw vraag te beantwoorden. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Wanneer uw vraag is afgehandeld worden uw persoonsgegevens vernietigd.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *

Heeft u een vraag over het onderzoek door de Raad van de Kinderbescherming?

Neem dan contact op met uw contactpersoon op de locatie in uw stad of regio. Bij contact en adressen vindt u alle contactgegevens. Ook voor het afzeggen van afspraken moet u contact opnemen met uw contactpersoon.

Klacht of ervaring delen

Is de Raad voor de Kinderbescherming betrokken geweest bij uw gezin? Dan kunt u hier uw ervaring of klacht daarover delen