Wat heeft de RvdK jou te bieden?

Werken bij de Raad voor de Kinderbescherming betekent zinvol werk. We maken het verschil voor die kinderen die ons echt nodig hebben.

Bij ons krijg je bij  veel vrijheid om je werk zelf  in te richten. Wat past het beste bij jouw privé situatie? We faciliteren jou met flexibiliteit in werktijden en werklocaties. Daarnaast kun je bij ons rekenen op  goede  arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om continu te leren en je verder te ontwikkelen. Want een ding is zeker: Werken bij de Raad voor de Kinderbescherming betekent dat je veel gaat leren. Er is geen andere organisatie zoals de Kinderbescherming. Via ons eigen opleidingsplatform heb je de mogelijkheid om verschillende trainingen te volgen. Daarnaast is er een jaarlijks budget voor (persoonlijke) ontwikkeling voor al onze teams en medewerkers.

Maar er is meer. Zo liggen de meeste van onze locaties liggen op loopafstand van het Centraal Station of openbaar vervoer. Als medewerker kun je gebruik maken van een Shuttlekaart voor zowel woon-werkverkeer als voor dienstreizen, en bij veel locaties zijn er voor medewerkers leenfietsen beschikbaar.