Raad voor de Kinderbescherming Arnhem

Adres

Bezoekadres

Nieuwe Stationsstraat 20
6811 KS Arnhem


Postadres

Raad voor de Kinderbescherming Arnhem
Postbus 30005
8003 CA Zwolle

Contact

Telefoonnummer: 026 - 322 65 55
Algemeen e-mailadres: arnhem@rvdk.nl

Raad voor de Kinderbescherming Arnhem

Nieuwe Stationsstraat 20, Arnhem

Routebeschrijving

Openbaar vervoer

Vanuit alle richtingen is de Raad voor de Kinderbescherming uitstekend met het Openbaar Vervoer te bereiken. NS-station Arnhem-centraal ligt op 2 minuten loopafstand en de stads- en streekbussen uit alle richtingen hebben een (eind)halte Arnhem-centraal station, waar u moet uitstappen.

Route naar de entree van het gebouw: loop de overdekte stationshal in. Neem centraal in de stationshal de roltrap naar boven, of per lift: neem de dichtst bij de roltrap liggende lift naar niveau +1. Bovenaan de roltrap of uit de lift houdt u rechts aan en verlaat u de stationshal. Rechts voor u ligt het gebouw waarin de Raad voor de Kinderbescherming is gevestigd (het hoge kantoorgebouw met de lichtgroene gevelplaten). U meldt uw komst bij de gebouwreceptie en degene met wie u een afspraak heeft komt u op de begane grond afhalen.

Auto

Let op!
Gebruikt u een navigatiesysteem, voer dan niet bovenstaand adres in maar volg onderstaande aanwijzingen naar parkeergarage “P Centraal” (deze parkeergarage ligt onder het gebouw).

Volg vanuit alle richtingen Arnhem-centrum. In het centrum volgt u “P Centraal”, zodra deze parkeergarage op de borden verschijnt (wordt vanuit alle richtingen aangegeven). Vanuit de parkeergarage neemt u de lift of trap van “Trappenhuis 3”, naar niveau +1. Lift en trap komen 25 meter voor de ingang van het gebouw waarin de Raad voor de Kinderbescherming is gevestigd uit (het hoge kantoorgebouw met de lichtgroene gevelplaten). U meldt uw komst bij de gebouwreceptie.

(Brom)fiets

U stalt uw rijwiel in de NS-stationsstalling, nabij het vertrekpunt van de stadsbussen; voor korte tijd stallen is kosteloos. Komend uit de stalling houdt u rechts aan en loopt u de overdekte stationshal in. Neem centraal in de stationshal de roltrap naar boven, of per lift: neem de dichtst bij de roltrap liggende lift naar niveau +1. Bovenaan de roltrap of uit de lift houdt u rechts aan en verlaat u de stationshal. Rechts voor u ligt het gebouw waarin de Raad voor de Kinderbescherming is gevestigd (het hoge kantoorgebouw met de lichtgroene gevelplaten). U meldt uw komst bij de gebouwreceptie.