Contact & adressen

De Raad voor de Kinderbescherming is een landelijke organisatie die regionaal werkt. Als u een vraag of een klacht heeft over uw onderzoek bij de Raad voor de Kinderbescherming kunt u vaak het beste contact opnemen met uw contactpersoon op de locatie. Algemene vragen kunt u stellen bij 'Stel uw vraag'.

Zorgen om een kind?

Maakt u zich zorgen om een kind? Dan kunt u een melding doen bij Veilig Thuis, telefoonnummer 0800-2000. Bij een spoedsituatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met een locatie van de RvdK.

Locaties van de Raad voor de Kinderbescherming

Bij elke locatie vindt u de adres- en contactgegevens, een kaartje en een routebeschrijving:

Persvoorlichting

Bent u journalist? Met vragen over de Raad voor de Kinderbescherming kunt terecht bij onze persvoorlichters. Persvragen kunt u stellen via e-mail of telefonisch.

Persvoorlichters zijn alleen te bereiken voor de media. Bent u geen vertegenwoordiger van de media, stel uw vraag dan via het contactformulier.

Persvoorlichting:

  • Jeroen Duijvestijn
    06 - 21 95 62 82
  • Stephanie van Erve
    06 - 21 44 24 49

Informatie voor scholieren en studenten

Ben je scholier of student en heb je een vraag aan de Raad voor de Kinderbescherming? We helpen je graag verder bij informatie voor scholieren en studenten.

Heeft u andere vragen?

Heeft u een vraag, maar weet u niet bij wie u terecht kunt? Neem dan contact met ons op via het contactformulier

Bent u een leverancier?

Voor vragen over inkoop en financiële zaken kunt u ons telefonisch benaderen via 030 - 888 26 50 (inkoop) of via 030 - 888 25 00 (financiële zaken).