De Raad voor de Kinderbescherming is een landelijke organisatie die regionaal werkt. Als u een vraag of een klacht heeft over uw onderzoek bij de Raad voor de Kinderbescherming kunt u vaak het beste contact opnemen met uw contactpersoon op de locatie. Algemene vragen kunt u stellen bij 'Vraag en antwoord'.

Zorgen om een kind?

Maakt u zich zorgen om een kind? Dan kunt u een melding doen bij Veilig Thuis, telefoonnummer 0800-2000.
Bij een spoedsituatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met een locatie van de RvdK.

Locaties van de Raad voor de Kinderbescherming

Bij elke locatie vindt u de adres- en contactgegevens, een kaartje en een routebeschrijving:

Onze Landelijke directie en Landelijke staforganisatie (LSO) zijn gevestigd in Den Haag in het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Voor vragen aan de landelijke directie kunt u ons bereiken via telefoonnummer 030-888 24 25.

Persvoorlichting

Het werk van de Raad voor de Kinderbescherming staat volop in de belangstelling: regelmatig vragen media onze medewerking. Journalisten kunnen de RvdK benaderen via het contactformulier pers of telefonisch.

Persvoorlichters zijn alleen te bereiken voor de media. Bent u geen vertegenwoordiger van de media, stel uw vraag dan via het contactformulier.

  • Richard Bakker: 06-48 10 27 09
  • Roxanne Zobdeh (plaatsvervangend): 06-50 00 80 18

Heeft u andere vragen?

Heeft u een vraag, maar weet u niet bij wie u terecht kunt? Neem dan contact met ons op via het Contactformulier. Ook zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 030-888 24 00.

Bent u een leverancier?

Voor vragen over inkoop en financiële zaken kunt u ons telefonisch benaderen via 030 - 888 26 50 (inkoop) of via 030 - 888 25 00 (financiële zaken).

Zie ook