Raad voor de Kinderbescherming Rotterdam

Adres

Bezoekadres

Lijnbaan 109
3012 EN Rotterdam

Postadres

Raad voor de Kinderbescherming Rotterdam
Postbus 4015
5604 EA Eindhoven

Contact

Telefoonnummer: 010 - 443 11 00
E-mailadres: ao.west@rvdk.nl

Kaart

Raad voor de Kinderbescherming - Rotterdam

Lijnbaan 109, Rotterdam

Routebeschrijving

Openbaar vervoer

Lopend vanaf CS (ca. 10 min.)
Als u aan de voorzijde uit het Centraal Station komt, loopt u rechtuit over het Stationsplein en het Kruisplein; links van u is De Doelen. Het Kruisplein gaat over in de Mauritsweg. Bij de tweede zijstraat slaat u vervolgens linksaf. U bevindt zich dan in de Van Oldenbarneveltstraat.
Via de Van Oldenbarneveltstraat komt u op de Van Oldenbarnelveltplaats. Bij de kruising met de Lijnbaan slaat u rechtsaf. Na circa 10 meter ziet u aan uw rechterhand - in de gevel van het gebouw - een roltrap. Deze roltrap brengt u naar het kantoor van de Raad.

Met de tram
U neemt aan de voorzijde van het Centraal Station tramlijn 8 richting Spangen of tramlijn 25 richting Carnisselande. U stapt uit bij de halte Lijnbaan. U gaat linksaf richting de "koopgoot". U slaat rechtsaf de Lijnbaan in. Na circa 10 meter ziet u aan uw rechterhand - in de gevel van het gebouw - een roltrap. Deze roltrap brengt u naar het kantoor van de Raad.

Met de metro

 • Erasmuslijn (van Rotterdam CS tot Hoogvliet/Spijkenisse)
  U stapt uit bij station Beurs. Vervolgens loopt u naar de uitgang "WinkelcentrumBeursplein/WTC" Als u bovenaan de roltrap bent, blijft u ondergronds en slaat linksaf de
  "koopgoot" in. Als u via de trap op straatniveau bent aangekomen, bevindt u zich op de kruising Lijnbaan en Van Oldenbarneveltplaats.
  Links voor u ziet u -in de gevel van het gebouw- een roltrap. Deze roltrap brengt u naar het kantoor van de Raad.

 • Metro Calandlijn (van Capelle aan den IJssel tot Spijkenisse)
  U stapt uit bij station Beurs. Vervolgens loopt u naar de uitgang "Binnenwegplein". Als u
  op straatniveau bent aangekomen, bevindt u zich op het Binnenwegplein. Op het Binnenwegplein slaat u linksaf richting boekhandel Selexyz Donner. Direct na de boekhandel slaat u rechtsaf de Lijnbaan in.  Na circa 150 meter ziet u aan uw linkerzijde -in de gevel van het gebouw- een roltrap.
  Deze roltrap brengt u naar het kantoor van de Raad.

Auto

Vanuit Gorinchem/Spijkenisse en Breda/Dordrecht
U neemt de A15 of A16 richting Rotterdam. Volg ring Oost. Neem na de Van Brienenoordbrug afslag 25, Rotterdam Centrum.
U neemt driekwart van de rotonde en draait de Abram van Rijckevorselweg op. Deze gaat over in de Maasboulevard en vervolgens de Boompjes.
Als de Erasmusbrug aan uw linkerzijde is, slaat u rechtsaf de Schiedamsedijk in. Na circa 1 kilometerslaat u linksaf de Westblaak in. Houd daar de rechterbaan aan.
Bij het eerste stoplicht slaat u rechtsaf de Karel Doormanstraat in. Na een grote oversteekplaats slaat u rechtsaf de Crispijnstraat in.
Hier treft u de ingang van de parkeergarage aan.
(Lees verder onder "Vanuit de parkeergarage")

Vanuit Utrecht/Gouda
U neemt de A20 richting Rotterdam. Houd vervolgens richting Den Haag aan. U neemt afslag 14, Rotterdam Centrum/Hillegersberg.
(Lees verder onder "Vanaf afslag 14, Rotterdam Centrum/Hillegersberg")

Vanuit Den Haag
U neemt de A13 richting Rotterdam. Houd vervolgens de A20 richting Utrecht aan. U neemt afslag 14, Rotterdam Centrum/Hillegersberg.
(Lees verder onder "Vanaf afslag 14, Rotterdam Centrum/Hillegersberg")

Vanaf afslag 14, Rotterdam Centrum/Hillegersberg
U volgt de borden Rotterdam Centrum; u rijdt via de Schieweg over de Schiekade naar de rotonde Hofplein. Steek de rotonde recht over. U bevindt zich op de Coolsingel.
Volg deze weg totdat u rechtsaf de Westblaak in kunt slaan. Op de Westblaak houdt u de rechterbaan aan.
Bij het eerste stoplicht slaat u rechtsaf de Karel Doormanstraat in. Na een grote oversteekplaats slaat u rechtsaf de Crispijnstraat in. Hier treft u de ingang van de parkeergarage aan.

Vanuit de parkeergarage
U neemt de lift naar de begane grond. Aan uw linkerzijde is Albert Heijn. U loopt rechtsaf, via het pleintje, naar de Lijnbaan. Sla linksaf.
Aan uw linkerzijde ziet u -in de gevel van het gebouw-een roltrap. Deze roltrap brengt u naar het kantoor van de Raad.

Parkeren

Parkeergarage: Parking Lijnbaan
Tarief : € 2,50 per 50 min.