Raad voor de Kinderbescherming Den Bosch

Adres

Bezoekadres

Leeghwaterlaan 14
5223BA 's-Hertogenbosch

Postadres

Raad voor de Kinderbescherming Den Bosch
Postbus 4028
5604 EA Eindhoven

Contact

Telefoonnummer: 073 - 620 79 11
E-mailadres: denbosch@rvdk.nl
E-mailadres voor advocaten:  AO.Zuid@rvdk.nl

Raad voor de Kinderbescherming Den Bosch

Leeghwaterlaan 14, 's-Hertogenbosch

Routebeschrijvingen

Openbaar vervoer

In het centraal station 's-Hertogenbosch neemt u de uitgang aan de westzijde. De hoofdingang van het Paleis van Justitie vindt u na enkele meters tegenover de terrasjes aan de linkerkant.

Met de auto

Vanuit Nijmegen (A59)

Voeg vanaf de A59 in op de A2/E25 richting Eindhoven/Tilburg. Neem afslag Knooppunt Vught naar A65 richting RING-West/Tilburg/Vught-Centrum. Neem afslag 1-Vught-Centrum richting Ring ’s-Hertogenbosch. Ga rechtdoor. Ga rechtdoor op Randweg. Neem afslag Paleiskwartier/Station (Magistratenlaan). Sla vóór stationsloopbrug linksaf naar de Leeghwaterlaan. Op de Leeghwaterlaan neemt u de eerste afslag links naar de inrit van de publieksgarage.

Vanuit Utrecht (A2)

Neem afslag Knooppunt Vught naar A65/N65 richting RING-West/Tilburg/Vught-Centrum, en ga linksaf richting 's-Hertogenbosch-centrum. Neem afslag 1-Vught-Centrum richting Ring ’s-Hertogenbosch. Ga rechtdoor. Ga rechtdoor op Randweg. Neem afslag Paleiskwartier/Station (Magistratenlaan). Sla vóór stationsloopbrug linksaf naar de Leeghwaterlaan. Op de Leeghwaterlaan neemt u de eerste afslag links naar de inrit van de publieksgarage.

Vanuit Eindhoven (A2)

Neem op de A2 afslag 23-Tilburg richting Ring ’s-Hertogenbosch-West/Centrum/N65. Ga rechtdoor. Ga rechtdoor op Randweg. Neem afslag Paleiskwartier/Station (Magistratenlaan). Sla vóór stationsloopbrug linksaf naar de Leeghwaterlaan. Op de Leeghwaterlaan neemt u de eerste afslag links naar de inrit van de publieksgarage.

Vanuit Tilburg (N65)

Neem op de N65 afslag 1-Eindhoven richting Centrum/A2/E25/RING-’s-Hertogenbosch-West. Sla rechtsaf richting Randweg. Ga rechtdoor op Randweg. Neem afslag Paleiskwartier/Station (Magistratenlaan). Sla vóór stationsloopbrug linksaf naar de Leeghwaterlaan. Op de Leeghwaterlaan neemt u de eerste afslag links naar de inrit van de publieksgarage.

Vanuit Breda (A59)

Neem op de A59 afslag 46-Engelen richting Rietveldenweg. Sla linksaf naar de Rietveldenweg. Sla rechtsaf naar de Oude Vlijmenseweg. Neem op de rotonde de 3e afslag naar Simon Stevinweg. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar Onderwijsboulevard. Sla linksaf naar de Leeghwaterlaan. Op de Leeghwaterlaan neemt u de tweede afslag rechts naar de inrit van de publieksgarage.

Parkeren

U kunt voor het parkeren van uw auto tegen betaling gebruikmaken van de parkeergarage onder het Paleis van Justitie of van de parkeergarage Paleiskwartier aan de Hugo de Grootlaan. In de parkeergarage onder het Paleis van Justitie zijn invalidenparkeerplaatsen.