Raad voor de Kinderbescherming Groningen

Adres

Bezoekadres

Cascadeplein 8
9726 AD Groningen

Postadres

Raad voor de Kinderbescherming Groningen
Postbus 7017
8007 HA Zwolle

Contact

Telefoonnummer: 050 - 751 20 00
E-mailadres: groningen@rvdk.nl

Raad voor de Kinderbescherming - Groningen

Cascadeplein 8, Groningen

Routebeschrijving

Openbaar vervoer

U loopt het stationsgebouw uit (aan de voorkant van het gebouw) en gaat dan naar links richting verkeerskruispunt met verkeerslichten. U steekt hier recht over. U volgt het voetpad tot de volgende voetgangersoversteekplaats. Voor de oversteekplaats slaat u links af. U bent dan op het Cascadeplein. Aan de linkerkant neemt u de trap omhoog (naast de slagbomen) en loopt dan langs de gevels van de even nummers aan het Cascadeplein, tot nummer 8. U kunt zich melden bij de intercom.

In de komende periode is er door werkzaamheden in Groningen extra reistijd te verwachten op zowel de weg als in het OV.

Met de auto

Vanuit de richting Zwolle/Assen

Komende vanaf de A28 gaat u vlak voor het knooppunt Julianaplein onder de weg door in de richting van het Centrum/Station NS. Na het knooppunt Julianaplein rijdt u het Emmaviaduct op en sorteert u voor (om linksaf te gaan) tot de kruising met verkeerslichten. Hier slaat u linksaf en direct weer links bij het beeld van de ‘dame met de ijzeren rok’. U meldt zich bij de meest linkse slagboom. Volgt u s.v.p. de aanwijzingen van de portier op. Op het terrein volgt u de bewegwijzering naar de Raad.

Vanuit de richting Hoogezand

U volgt de A7, overgaand in de Ring Groningen, tot aan het knooppunt Julianaplein. U neemt de afslag rechtsaf richting Centrum/Station NS. U rijdt nu op het Emmaviaduct en sorteert voor naar links. Bij de verkeerslichten slaat u linksaf en direct weer links bij het beeld van de ‘dame met de ijzeren rok’. U meldt zich bij de meest linkse slagboom. Volgt u s.v.p. de aanwijzingen van de portier op. Op het terrein volgt u de bewegwijzering naar de Raad.

Vanuit de richting Drachten

Over de A7/E22 neemt u afslag 36-Centrum West. Neem op de rotonde de derde afslag op Laan 1940-1945 (N370) richting Zuidhorn/Bedum/Ring Groningen. U neemt de afslag richting Centrum – Hoogkerk. Volg op de rotonde de route doorgaand verkeer. Neemt de afslag richting centrum. Neem op de rotonde de eerste afslag en volg de weg over de brug. U rijdt nu op de Eendrachtskade en volgt die tot de stoplichten. Steekt bij de stoplichten de kruising met de Paterswoldseweg recht over de Eeldersingel op. Volg deze weg tot over de brug over het Routebeschrijving water en sla rechtsaf bij het Cascadeplein (beeld van ‘de dame met ijzeren rok’). U meldt zich bij de meest linkse slagboom. Volgt u s.v.p. de aanwijzingen van de portier op. Op het terrein volgt u de bewegwijzering naar de Raad.