Raad voor de Kinderbescherming Leeuwarden

Adres

Bezoekadres

Tesselschadestraat 140
8913 HC Leeuwarden

Postadres

Raad voor de Kinderbescherming Leeuwarden
Postbus 7029
8007 HA Zwolle

Contact

Telefoonnummer: 058 - 234 33 33
E-mailadres: leeuwarden@rvdk.nl

Raad voor de Kinderbescherming - Leeuwarden

Tesselschadestraat 140

Routebeschrijving

Openbaar vervoer

Lopend

U neemt de hoofduitgang van het NS-station en steekt vervolgens het zebrapad over. U houdt het eerste gebouw aan uw linkerhand en loopt de 2e straat linksaf de Lange Marktstraat in. U loopt deze straat uit over de brug naar de tesselschadestraat. Aan het einde van de tesselschadestraat bevind het gebouw (Marnixstate) zich aan uw rechterhand.

Bus

Het busstation ligt links van de hoofduitgang van het NS-station. Buslijn 71 brengt u naar de bushalte aan de tesselschadestraat. Het gebouw Marnixstate bevindt zich aan het einde van de straat aan uw rechterhand.

Auto

Vanaf de A31/N383 Westzijde Leeuwarden:

Bij binnenkomst in Leeuwarden vanuit de richting Harlingen/Franeker houd u links aan N31 richting Leeuwarden Noord. Na de stoplichten neemt u op de rotonde (Europaplein) de eerste afslag naar rechts. Bij de volgende rotonde neemt u de derde afslag. Het gebouw manixstate bevind zich gelijk aan uw linkerhand.

Vanaf de Noordzijde Leeuwarden:

Vanuit de richting Stiens gaat u bij binnenkomst in Leeuwarden bij de stoplichten rechtsaf en volgt de rondweg richting Harlingen tot aan het Europaplein, waarna u de 2e afslag neemt. Bij de volgende rotonde neemt u de derde afslag. Het gebouw Marnixstate bevind zich gelijk aan uw linkerhand.

Vanaf de A32/N31 Zuidzijde Leeuwarden:

Wanneer u Goutum bent gepasseerd via de overijsselselaan, sla linksaf richting Juliananlaan/ N357. Neem de tweede afslag op de rotonde. Vervolgens neemt u de tweede afslag op de rotonde richting Heliconweg/ N357. Neem vervolgens de eerste afslag op de rotonde Tesselschadestraat. Het gebouw Manixstate bevind zich aan uw linkerhand.

Vanaf de Oostzijde Leeuwarden:

Vanuit de richting Hardegarijp volgt u de Groningerstraatweg. Bij de stoplichten rechtdoor en blijft u de ring van Leeuwarden volgen richting het Europaplein (dammelaan). Bij de rotonde neemt u de tweede afslag richting station/centrum. BijĀ  de volgende rotonde neemt u de 3de afslag. U bevind zich nu op de tesselschadestraat. Het gebouw Marnixstate bevind zich gelijk aan uw linkerhand.

Vanaf de N358 vanuit de richting Drachten:

U rijdt op de Heak richting Leeuwarden. Houd links aan bij De heak/N31 richting Leeuwarden. Na 5 km neemt u afslag 24 ( Johannes Brandsmaweg). Na 400 meter linksaf slaan richting Stephenson viaduct/ N357. Neem de 2de afslag op de rotonde richting de Heliconweg/N357. Neem vervolgens de 3de afslag op de rotonde. U bevind zich nu op de Tesselschadestraat. Het gebouw Marnixstate bevind zich gelijk aan uw linkerhand.

Parkeren

U kunt parkeren in de wijk. Let op: dit betreft een blauwe zone.