Raad voor de Kinderbescherming Landelijke staforganisatie (LSO)

Adres

Onze Landelijke directie en Landelijke staforganisatie (LSO) zijn gevestigd in Den Haag in het Ministerie van Justitie en Veiligheid.

Bezoekadres

Turfmarkt 147
2511 DP Den Haag

Postadres

Ministerie van Justitie en Veiligheid
Raad voor de Kinderbescherming
Postbus 20301
2500 EH Den Haag

Raad voor de Kinderbescherming Landelijke staforganisatie

Turfmarkt 147, Den Haag

Routebeschrijving

Lopend vanaf station Den Haag Centraal

Als u op het station Den Haag Centraal arriveert, is de Raad voor de Kinderbescherming lopend te bereiken (3 tot 5 minuten). U verlaat het station aan de zijkant bij spoor 1 en steekt vervolgens de tramsporen over. Dan loopt u rechtdoor richting centrum. Aan uw linkerhand ziet u de gebouwen van Binnenlandse Zaken (witte toren) en Veiligheid en Justitie (rode toren). De hoofdingang is bereikbaar via de tuin aan de Turfmarkt en de Raad voor de Kinderbescherming vindt u in de rode toren op de 30e verdieping.

Per auto

Vanuit Utrecht (A12), Amsterdam (A4), Rotterdam (A13). Vanaf de snelweg volgt u vanaf het Prins Clausplein de borden Den Haag-Voorburg. U komt Den Haag dan binnen via de Utrechtse Baan. Daar neemt u afrit 2-’Centrum’. Bij de verkeerslichten gaat u linksaf, over het viaduct. U rijdt onder het groene gebouw ‘Terminal Noord’ en volgt de borden naar een van de openbare parkeergarages (niet gratis).