Taakstrafplaatsen

Geef jij jongeren een tweede kans? We zijn op zoek naar organisaties waar jongeren hun taakstraf kunnen uitvoeren, met taakstrafbegeleiders die hen enthousiast op weg helpen. Draag bij aan een positieve verandering: help jongeren en de samenleving vooruit.

Heb jij het in je om taakstrafbegeleider te worden?

Taakstrafbegeleiders zijn onmisbaar in de samenleving. Zij bieden taakstrafplaatsen en begeleiding aan jongeren die een taakstraf moeten uitvoeren. Door deze jongeren te ondersteunen, helpen ze hen te leren van hun fouten. Begeleiders zijn niet alleen toezichthouder, ze kunnen ook een mentor en een positief voorbeeld zijn. Vooral op momenten dat een jongere het moeilijk heeft.

Beschik jij over natuurlijk overwicht en wil je je inzetten voor een jongere? Als je ook nog bij een organisatie werkt die geschikt is voor het uitvoeren van een taakstraf, dan ben jij geschikt voor de rol van taakstrafbegeleider.

Voordelen van taakstrafbegeleider worden

  • Door jongeren met een taakstraf te begeleiden, verbeter je hun toekomstkansen en draag je bij aan een veiligere samenleving.
  • Dit past goed binnen maatschappelijk verantwoord ondernemen, omdat je actief bijdraagt aan de gemeenschap.
  • Je krijgt extra ondersteuning bij je dagelijkse werkzaamheden zonder daar extra kosten voor te maken. Jongeren met een taakstraf zijn bijvoorbeeld in te zetten voor taken zoals schoonmaken, groenvoorziening en activiteitenbegeleiding in een buurthuis. Benieuwd of de werkzaamheden die jij in gedachte hebt geschikt zijn? Neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen